Amikor tényleg csak perceink vannak arra, hogy valami vacsorát üssünk össze, de vágyunk a meleg ételre, akkor tesznek jó szolgálatot például a Kometa Gyorsvacsora termékei. Ráadásul ehhez a recepthez Lázár Chef csupán egyetlen edényt használ, így még a mosogatással sem kell túl sokat pepecselnünk.
Hozzávalók
- 1 doboz Kometa Gyorsvacsora húsgolyó
- fél fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csomag petrezselyemzöld
- 1 maroknyi spagetti vagy makaróni tészta
- 1 üveg paradicsomszósz
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 csapott evőkanál kristálycukor
- só, bors
- víz
- koktélparadicsom és petrezselyem a tálaláshoz
Elkészítés
A vöröshagymát finomra, a petrezselyemzöldet és a fokhagymát apróra vágjuk. Nagyobb, zárható edény aljára tesszük a tésztát (előzetesen nem kell megfőzni), mellé helyezzük az apróra vágott vöröshagymát és petrezselymet, valamint hozzáadjuk a paradicsomszószt és a Kometa húsgolyókat. Sózzuk, borsozzuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk kristálycukorral, majd felöntjük annyi vízzel, hogy a húsgolyókat félig ellepje. Fedővel letakarva, 15-20 percig főzzük – közben félidőben megkeverjük. Koktélparadicsommal és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.