fbpx
október 18, 2021

Adri’s Kitchen Cordon bleu receptje

Marton Adri gasztro-műsorvezető megmutatja, mihez kezd néhány szelet csodás sertéskarajjal. Nézzétek meg, hogyan készíti ezt a népszerű ételt.

Tudtad?

A francia cordon bleu szó szerinti fordítása kék szalag. Számunkra a Kékszalag a Balatonon évente megrendezett tókerülő vitorlásverseny neve, de a 20. század elején a hatalmas utasszállító gőzösök küzdelme volt. Az Atlanti-óceánt leggyorsabban átszelő hajónak járó Kékszalag-díjat a lóversenyek világából kölcsönözték, a mai napig közkedvelt fogást pedig állítólag egy francia szakács álmodta meg a győzelem tiszteletére.

oli

Zala Zénó

Imádok főzni, lelkesen követem a legújabb gasztronómia trendeket, igyekszem ellesni a legnagyobb séfek trükkjeit. Írásaim is a konyhaművészettel, főzéssel kapcsolatosak.

Zala Zénó tovbábbi bejegyzéseit itt találod →