fbpx
június 15, 2024

Szeretjük a szendvicset, naná. Sokak mindennapjaihoz hozzátartozik, de ha néha nem változtatunk kicsit, félő, hogy megunjunk. A GastroHobbi ebben segít, egy picit újragondoltak egy teljesen egyszerű verziót és ettől máris extra lett.

És hogy mitől lesz “extra” a szendvicsünk? Nem feltétlenül a drága, vagy különleges alapanyagoktól. Csak egy kis fantázia és máris felturbózhatunk egy sima szendvicset is. Minimális hozzávaló, pár perc és máris kész az extra melegszendvicsünk.

A recept leírása valószínűleg több időbe telik, mint az elkészítése, úgyhogy lehet akár villámgyors reggeli sietős reggeleken, vagy gyors vacsi lustálkodós estéken. Nézzétek!

Hozzávalók

1 szendvicshez

  • 2 szelet kenyér
  • 1 ek vaj
  • 1 tojás
  • 2 szelet KOMETA Útravaló Soproni felvágott
  • 4 dkg reszelt sajt

Elkészítés

A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, egy felforrósított serpenyőben mind a két oldalát szép pirosra sütjük. Az egyik közepét egy pohárral kiszúrjuk, dobjunk bele egy kevéske vajat, majd üssük bele a tojást, és süssük tetszőleges állagúra.

A másik szelet kenyérre tegyünk két szelet felvágottat, szórjuk meg reszelt sajttal, majd amikor a tojás átsült, fordítsuk rá, és addig süssük, amíg a sajt megolvad.

Ízlés szerint, friss zöldségekkel kínálhatjuk.

Man and woman sitting on wall outdoors with blank arrow

Olasz Olívia

Az egészség megszállottja vagyok; imádok kirándulni, futni, kerékpározni, de a legújabb mozgásformákat is szívesen kipróbálom. Minden érdekel, amivel a testem karban tarthatom.

Olasz Olívia tovbábbi bejegyzéseit itt találod →