Szeretjük a szendvicset, naná. Sokak mindennapjaihoz hozzátartozik, de ha néha nem változtatunk kicsit, félő, hogy megunjunk. A GastroHobbi ebben segít, egy picit újragondoltak egy teljesen egyszerű verziót és ettől máris extra lett.
És hogy mitől lesz “extra” a szendvicsünk? Nem feltétlenül a drága, vagy különleges alapanyagoktól. Csak egy kis fantázia és máris felturbózhatunk egy sima szendvicset is. Minimális hozzávaló, pár perc és máris kész az extra melegszendvicsünk.
A recept leírása valószínűleg több időbe telik, mint az elkészítése, úgyhogy lehet akár villámgyors reggeli sietős reggeleken, vagy gyors vacsi lustálkodós estéken. Nézzétek!
Hozzávalók
1 szendvicshez
- 2 szelet kenyér
- 1 ek vaj
- 1 tojás
- 2 szelet KOMETA Útravaló Soproni felvágott
- 4 dkg reszelt sajt
Elkészítés
A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, egy felforrósított serpenyőben mind a két oldalát szép pirosra sütjük. Az egyik közepét egy pohárral kiszúrjuk, dobjunk bele egy kevéske vajat, majd üssük bele a tojást, és süssük tetszőleges állagúra.
A másik szelet kenyérre tegyünk két szelet felvágottat, szórjuk meg reszelt sajttal, majd amikor a tojás átsült, fordítsuk rá, és addig süssük, amíg a sajt megolvad.
Ízlés szerint, friss zöldségekkel kínálhatjuk.