fbpx
október 15, 2024

A saslik szó jelentése „valami a nyárson”. Ez a valami általában hús, eredetileg a kaukázusi népeknél bárányhús volt, de ma már persze mindenféle állat húsát nyársra húzzuk. És akkor sem kell eltántorodunk az étel készítésétől, ha nincs lehetőségünk grillen megsütni. A Fald feles fiúk most egy serpenyőben készült változatot mutatnak.

Hozzávalók

  • 500 g KOMETA Gyorsvacsora Zöldfűszeres-fokhagymás sertéstarja
  • 1 db cukkini
  • 200 g császárszalonna
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db burgonya
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés

Az előre bepácolt zöldfűszeres-fokhagymás sertéstarját kockákra vágjuk.

Feldaraboljuk a cukkinit, egy kis császárszalonnát, a lilahagymát, a kápia paprikát valamint a burgonyát is.

Ha mindennel előkészültünk, akkor egy hurkapálcikára húzzuk fel az összetevőket.

Egy serpenyőbe öntsünk egy kis olívaolajat, majd mehetnek bele a nyársak és a krumpliszeletek. A burgonyát csak sózzuk, borsozzuk, és a hússal együtt készre sütjük.

Jó étvágyat!

edesissos

Karaj Erik

Erik vagyok. Szeretem a hasam, de igyekszem egészségesen étkezni. No de mit jelent az, hogy valami egészséges? A táplálkozástudomány nagyon dinamikusan változik, így rengeteg információ található az interneten, amelyek között nem könnyű kiigazodni. A tévhitek eloszlatásával, igazi szakértők bevonásával szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik keresik a válaszokat.

Karaj Erik tovbábbi bejegyzéseit itt találod →