Egy újabb receptet hoztunk nektek; a Fald fel-es fiúk ezúttal kimaxolták a húsimádást. A fincsi grillkolbászokat becsomagolták még egy kis husiba. Íme a részletek és nézzétek meg a videót is!
Hozzávalók:
- 2 csomag Kométa szeletelt karaj
- 3 csomag Kométa grillkolbász
- 1 csomag fokhagymás pác
- 1 dl citromlé
- 2 fej vöröshagyma
- só
- bors
- olívaolaj
- cukkini
- feta sajt
Elkészítés:
Karaj
A karajszeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, hogy könnyebb dolgunk legyen a göngyölésnél. Ezek után elkészítjük a pácot. Két fej vöröshagymát megpucolunk, felszeletelünk, hozzáadjuk a húshoz. Sóval, borssal, a fokhagymás páccal, olívaolajjal, valamint kb. 1 dl citromlével összekeverjük és picit állni hagyjuk.
Hús-roll
Ennél a receptnél többféle grillkolbász közül is válogatunk, hogy feldobjuk kicsit az ízeket. A karajszeleteket terítsük ki és ízlés szerint váltogatva göngyöljük be a kolbikat. Fogjuk a grill pálcikákat és szúrjuk fel őket, ügyelve, hogy a fedésnél tegyük ezt, különben szétnyílnak a sütés során. Amint kész, irány a grillrács!
Cukkini-roll
Tartsuk meg a formavilágot és göngyölgessük a köretet is! Válasszunk minél nagyobb cukkinit a piacon, hogy könnyebb dolgunk legyen, több sajt elférjen a rolljainkban. Durván kisujjnyi vastagságú szeleteket vágjunk a zöldségből hosszanti irányban. Tegyük őket a grillre kis ideig, hogy picit átpuhuljanak és könnyen bele tudjuk tekergetni a fetát. Ismét jöhetnek a grillpálcikák, figyelve itt is a fedésekre és mehetnek is vissza pirulni, hogy tökéletes állapotban kerüljenek a húsok mellé.
Még mindig tart a grillszezon, keressétek az új recepteket, próbáljátok ki ezt is bátran, mert egyszerű és húsimádóknak kötelező!