A halloweeni bulik büféasztalára való a következő étel, hiszen kellőképpen ijesztő tud lenni, ugyanakkor gyorsan elkészíthető, a feltéteket pedig úgy variáljuk, ahogy nekünk tetszik.
Volt már halloweeni recept a blogon, szintén a GastroHobbi által készített olívabogyó pókokkal és gomba-koponyákkal díszített pizza. Ha nincs időnk, kedvünk a pizzatésztával bajlódni, kapjunk elő pár tortilla-lapot és a fantáziánkat, aztán hajrá! Ijesztgetésre fel!
Hozzávalók
- 6 db tortillalap
- 3 ek krémsajt
- 9 szelet KOMETA Útravaló Sertéspárizsi
- 12 dkg reszelt sajt
- paradicsom
Elkészítés
3 tortillalapból készítsük el a szörnyarcokat, azaz vágjunk rá szemeket és szájat.
Egy tepsibe helyezzünk sütőpapírt, tegyünk rá 3 tortillát, amiket kenjünk meg egy-egy evőkanál krémsajttal. Tegyünk rájuk 3-3 szelet felcsíkozott KOMETA Útravaló Sertéspárizsit, szórjuk meg reszelt sajttal, majd fedjük be a megformázott lapokkal. A szemekhez illesszünk egy-egy karika koktélparadicsomot, és 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt süssük készre.
Jó étvágyat!