fbpx
május 21, 2024

Két keréken versenyzők egymás között

Dina Marci a Kometa-Xstra Cycling Team versenyzője volt Sebestyén Peti TÁMASZ című sorozatának legutóbbi vendége. Marci 2019-ben igazolt az Alberto Contador és Ivan Basso sportlegendák által irányított kontinentális csapathoz és rögtön a bemutatkozó versenyén letette a névjegyét, hiszen 2. helyezést ért el a Tour de Hongrie-n.

Dina Marci és nehéz pillanatok leküzdése

Sebestyén Peti a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar szereplőjének életében is óriási szerepet kap a kerékpározás, hiszen ez a kedvenc kiegészítő edzésformája: ha nem motorozik, akkor leggyakrabban kerékpáron tölti az idejét. Az ifjú motoros TÁMASZ című videósorozatában sikeres sportolókkal készít beszélgetést kitartásról, motivációról, a sikerhez vezető útról, egy kiemelkedő sportkarrier buktatóiról és csúcspontjairól. Mindezt nem egy hagyományos interjú helyzetben, hanem alkartámaszban, azaz plankelve teszi, természetesen interjúalanyaival együtt.

Sebestyén Peti és Dina Marci mosolyog
Sebestyén Peti és Dina Marci

Közös témák a küzdésről és motivációról

Fiatal koruk ellenére mindketten teljes mértékben elkötelezettek a céljaik iránt, így bőven akadt közös témájuk a küzdésről, motivációról. Hogy miért váltott Marci hegyi kerékpározásról országútira és lehet-e párhuzamosan mindkét szakágat sikeresen végezni? Milyen újratervezés várható az olimpiai válogatóra?  Milyen érzés egy legendák által vezetett csapatban sztáredzővel dolgozni és mi az a tudás, amit Marci itthonról vitt magával Spanyolországba? Hogyan lehet leküzdeni a versenyek, edzések holtpontjait, mi Marci mentális taktikája? És hogy mik a tervei a közeljövőben?

A videóban minden kérdésre választ kapunk.

Man and woman sitting on wall outdoors with blank arrow

Olasz Olívia

Az egészség megszállottja vagyok; imádok kirándulni, futni, kerékpározni, de a legújabb mozgásformákat is szívesen kipróbálom. Minden érdekel, amivel a testem karban tarthatom.

Olasz Olívia tovbábbi bejegyzéseit itt találod →