Sokszor írtuk már, hogy egy-egy étel pár perc alatt összedobható, így ezt nehéz fokozni. De talán ezzel a mostani recepttel sikerülni fog. A KOMETA újdonságával tényleg 2 perc alatt elkészülhet a vacsora (feltéve persze, ha a salátát előzőleg összekevertük). Tehát, serpenyőt elő, olajat felforrósít, sonkát serpenyőbe tesz, órára pillant, 1 perc múlva fordít, tálaláshoz előkészül, és ha letelt az újabb 1 perc, kiveszi az immár szépen megpirult sonkákat a serpenyőből. Tálalás és lehet is asztalhoz ülni!
A GastroHobbi egy joghurtos uborkasalátát készített mellé. Jó étvágyat!
Hozzávalók
- 30 dkg görög joghurt
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis fej lilahagyma
- 2 ek aprított petrezselyemzöld
- 2 tk frissen facsart citromlé
- 1 db kígyóuborka
- 1 csomag KOMETA Kemencés Párperces sertés combsonka
- ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors
Elkészítés
A joghurthoz adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a finomra vágott lilahagymát, az aprított petrezselyemzöldet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk, alaposan keverjük össze, majd forgassuk hozzá a vékony karikára vágott uborkát.
A KOMETA Kemencés Párperces sertés combsonkát egy felforrósított serpenyőben, néhány csepp olaj hozzáadásával oldalanként 1-1 perc alatt szép pirosra sütjük.
És már tálalhatunk is.
Jó étvágyat!