Ha nyár, akkor grillezés? Persze! De a grillt nem kell még elcsomagolnunk attól, hogy kicsit ősziesebbre fordult az idő. Baráti beszélgetések, meccsnézések, társasjátékozás kiváló kísérője lehet ez a gyorsan elkészíthető étel, melyet a Fald feles fiúk az okosgrillen készítettek el, de természetesen bármilyen faszenes, gáz, vagy elektromos grillező is megteszi.
Hozzávalók
- 1 cs. KOMETA Ínyenc paradicsomos-mozzarellás grillkolbász
- 1 üveg IPA sör
- 1 doboz krémsajt
- 200 gr reszelt cheddar
- 1 tk cayenne bors
- 1 ek mustár
- 1 cs. tortilla chips
- 1 üveg jalapeno
- 1 cs. koktélparadicsom
- 1 csokor újhagyma
- 1 fej lilahagyma
Elkészítés
Egy vas edényre lesz szükségünk, amit az okosgrillre helyezünk és a Kometa grillkolbászokat megkérgesítjük rajta. Felöntjük a sörrel, majd egy kevés forralás után átszedjük őket a rácsra és pár percig tovább pirítjuk őket.
A krémsajtot, a reszelt cheddart, a mustárt és a cayenne borsot hozzáadjuk a forrásban lévő sörhöz, majd sűrűre főzzük.
A köretet ízlés szerint variálhatjuk; tortilla chipet rétegezzünk koktélparadicsom szeletekkel, újhagymával és jalapenoval, mehet rá a sajtszószból és a grillkolbászból is.
Jó étvágyat!
