fbpx
szeptember 25, 2021

Ha nyár, akkor grillezés? Persze! De a grillt nem kell még elcsomagolnunk attól, hogy kicsit ősziesebbre fordult az idő. Baráti beszélgetések, meccsnézések, társasjátékozás kiváló kísérője lehet ez a gyorsan elkészíthető étel, melyet a Fald feles fiúk az okosgrillen készítettek el, de természetesen bármilyen faszenes, gáz, vagy elektromos grillező is megteszi.

Hozzávalók

  • 1 cs. KOMETA Ínyenc paradicsomos-mozzarellás grillkolbász
  • 1 üveg IPA sör
  • 1 doboz krémsajt
  • 200 gr reszelt cheddar
  • 1 tk cayenne bors
  • 1 ek mustár
  • 1 cs. tortilla chips
  • 1 üveg jalapeno
  • 1 cs. koktélparadicsom
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 fej lilahagyma

Elkészítés

Egy vas edényre lesz szükségünk, amit az okosgrillre helyezünk és a Kometa grillkolbászokat megkérgesítjük rajta. Felöntjük a sörrel, majd egy kevés forralás után átszedjük őket a rácsra és pár percig tovább pirítjuk őket.

A krémsajtot, a reszelt cheddart, a mustárt és a cayenne borsot hozzáadjuk a forrásban lévő sörhöz, majd sűrűre főzzük.

A köretet ízlés szerint variálhatjuk; tortilla chipet rétegezzünk koktélparadicsom szeletekkel, újhagymával és jalapenoval, mehet rá a sajtszószból és a grillkolbászból is.

Jó étvágyat!

edesissos

Karaj Erik

Erik vagyok. Szeretem a hasam, de igyekszem egészségesen étkezni. No de mit jelent az, hogy valami egészséges? A táplálkozástudomány nagyon dinamikusan változik, így rengeteg információ található az interneten, amelyek között nem könnyű kiigazodni. A tévhitek eloszlatásával, igazi szakértők bevonásával szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik keresik a válaszokat.

Karaj Erik tovbábbi bejegyzéseit itt találod →