Kezeket fel, aki szereti a tényleg 15 perc alatt elkészíthető fogásokat? Mi lehet ennél szuperebb? Talán csak az, ha keveset kell utána mosogatni. Nos, íme egy minden szempontból ideális recept a GastroHobbi csapatától. Alig néhány minden hűtőben, kamrában fellelhető hozzávaló szükséges hozzá, villámgyorsan elkészíthető és csupán a gofrisütőt kell elmosnunk a végén.
Szalámi helyett készíthetjük szinte bármilyen más húsos feltéttel; felvágottal, sonkával. Na, de lássuk, hogyan is készül.
Hozzávalók
- 1 csomag hűtött pizzatészta
- 3 ek tejföl
- 3 ek pizzaszósz
- 1 csomag KOMETA szeletelt szalámi
- 10 dkg reszelt gouda sajt
- Ízlés szerint friss bazsalikom
Elkészítés
A pizzatésztából gofrisütő méretű darabokat vágunk.
A gofrisütőt kiolajozzuk, beleterítjük az egyik pizzatésztát, megkenjük a tejföl és pizzaszósz keverékével. Teszünk rá reszelt sajtot, majd a KOMETA szalámikat is rásorakozatatjuk, végül még egy kis sajtot szórunk rá és befedjük a másik darab pizzatésztával.
Így sütjük aranybarnára, kb. 10 perc alatt. Friss bazsalikommal díszítve kínálhatjuk. (A sütési idő készülékenként változhat.)
Jó étvágyat!