Nagy kedvencünk a melegszendvics. Az benne a legcsodálatosabb, hogy ugyanazokból az alapanyagokból mégis más és más eredményt tudunk elérni, ha hagyjuk, hogy a fantáziánk egy picit elszabaduljon.
Merjetek kísérletezni, a főzés nem kell, hogy nyűg legyen!
Inspirációnak pedig íme a GastroHobbi új receptje, próbáljátok ki ezt is!
Hozzávalók
- 1 csomag KOMETA Útravaló Fokhagymás szelet
- 1,5 kaliforniai paprika
- 1 lilahagyma
- 10 dkg sajt kockázva
- 15 dkg majonéz
- 1 tk mustár
- 1 kis csokor petrezselyem
- 4 db zsömle
- 4 szelet sajt
- ízlés szerint só, bors
Elkészítés
A szendvicskrémhez kockázzuk fel a sajtot, a kaliforniai paprikákat és a Fokhagymás szeletet. Adjuk hozzá az aprított lilahagymát, petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól keverjük el a majonézzel és mustárral.
A zsömlék tetejébe vágjunk mélyedést, és ebbe töltsük bele az elkészített szendvicskrémet. Fedjük be egy szelet sajttal, és 200 fokon 7 perc alatt süssük aranybarnára airfryerben.
Jó étvágyat!