fbpx
április 20, 2024

Nagy kedvencünk a melegszendvics. Az benne a legcsodálatosabb, hogy ugyanazokból az alapanyagokból mégis más és más eredményt tudunk elérni, ha hagyjuk, hogy a fantáziánk egy picit elszabaduljon.
Merjetek kísérletezni, a főzés nem kell, hogy nyűg legyen!

Inspirációnak pedig íme a GastroHobbi új receptje, próbáljátok ki ezt is!

Hozzávalók

  • 1 csomag KOMETA Útravaló Fokhagymás szelet
  • 1,5 kaliforniai paprika
  • 1 lilahagyma
  • 10 dkg sajt kockázva
  • 15 dkg majonéz
  • 1 tk mustár
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 4 db zsömle
  • 4 szelet sajt
  • ízlés szerint só, bors

Elkészítés

A szendvicskrémhez kockázzuk fel a sajtot, a kaliforniai paprikákat és a Fokhagymás szeletet. Adjuk hozzá az aprított lilahagymát, petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól keverjük el a majonézzel és mustárral.

A zsömlék tetejébe vágjunk mélyedést, és ebbe töltsük bele az elkészített szendvicskrémet. Fedjük be egy szelet sajttal, és 200 fokon 7 perc alatt süssük aranybarnára airfryerben.

Jó étvágyat!

katakemences

Kemencés Kata

Falun nőttem fel. Nagyanyám minden vasárnap a tyúkólból választott ebédet, karácsonykor disznót vágtunk, nyárestéken szalonnát sütöttünk. A gyermekkor ízei, emlékei máig elkísérnek. Szeretem ezt másokkal is megosztani.

Kemencés Kata tovbábbi bejegyzéseit itt találod →