A clubszendvics történetéről már olvashattatok itt nálunk is. Gastrohobbi egy kicsit tekert az eredeti recepten és a kenyeret tortilla lapra cserélte, valamint kiegészítette kis omlettel.
Kísérletezzetek Ti is, csekkoljátok, mi van a hűtőben, kamrapolcon és irány a konyha! Nincs unalmas szendvics, egy kis fantázia és játékosság és máris kész a gyönyörű, rétegezett, gőzölgő tortilla clubszendvics.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók
- 2 tojás
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 tortilla lap
- 1 szelet KOMETA Kemencés csirkemell sonka
- 3 karika paradicsom
- 1 salátalevél
- 2 tk majonéz
- 2 tk aprított hagyma
Elkészítés
A tojást felverjük, zsiradékkal kikent serpenyőbe öntjük, fedő alatt megsütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal. Rátesszük a tortillát, összenyomkodjuk, hogy összetapadjon az olvasztott sajttól és mint a palacsintát átfordítjuk.
Egy helyen a közepéig bevágjuk, teszünk rá sonkát, paradicsomot, salátát, majonézt és megszórjuk aprított hagymával. A bemetszéstől indulva, az óramutató járásával megegyezően felhajtogatjuk a negyedeket, hogy a végén egy háromszöget kapjunk.
Mindkét oldalát megpirítjuk, majd forrón tálaljuk.