fbpx
május 21, 2024

Kedves Olvasó! Szeretettel köszöntöm Önt a Tudatos Húsevő oldalon!

Sárga Diána

Sárga Diána vagyok. Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember és élelmezésbiztonsági szakértő.

Mindenkinek szüksége van dietetikusra

Dietetikus diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, majd ezt követően tanultam tovább mesterképzéseken Budapesten és Rómában. Tanulmányaimnak és munkámnak köszönhetően így nem csak klinikai területen szereztem tapasztalatot, de betekintést nyerhettem a táplálkozástudomány különböző határterületeire is, mint például az élelmezés, élelmiszeripar, fenntarthatóság, agroökológia, valamint az élelmezésbiztonság megvalósításának gazdasági és társadalmi lehetőségei a fejlődő országokban. 

A megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészség megőrzésében

Küldetésemnek tartom, hogy minél több ember megértse a tudatos táplálkozás fontosságát, hiszen a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészség megőrzésében. A táplálkozástudomány nagyon dinamikusan változik, így rengeteg információ található az interneten, amelyek között nem egyszerű kiigazodni. Ezért ezen az oldalon különféle informatív anyagokkal, gyakran felmerülő kérdések megválaszolásával, tévhitek eloszlatásával szeretnék segítséget nyújtani a tudatos táplálkozás mindennapokban való megvalósításához.

Egészséges receptek minden napra

Személyes konzultációk alkalmával azt tapasztaltam, hogy sokan nem is gondolják, hogy nem kell órák hosszat tölteni vásárlással, valamint a konyhában ahhoz, hogy valamilyen egészséges finomság kerüljön az asztalra.  Ezért gyorsan elkészíthető, egészséges receptekkel szeretnék tippeket adni az ételkészítéshez, legyen szó egy hétköznapi gyors ebédről, vacsoráról vagy vendégváró falatokról. Ezenkívül természetesen várom az olvasókban felmerülő kérdéseket táplálkozás témában.

Bízom benne, hogy sok hasznos információt találnak majd az oldalon.

C8BE73F0-847C-4CBD-ADD1-72587F5FD7CE

Sárga Diána

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember és élelmezésbiztonsági szakértő vagyok. Küldetésemnek tartom, hogy az egészséges táplálkozás minél több emberhez eljusson, hiszen a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészség megőrzésében.

Sárga Diána tovbábbi bejegyzéseit itt találod →