Szeretjük az olyan recepteket, amiknek a lejegyzése hosszabb időt vesz igénybe, mint magának az ételnek az elkészítése. A GastroHobbi mai receptje épp ilyen.
Egy kis ötlet, egy kis játékosság és a hétköznapi alapanyagokból máris izgalmas fogás kerekedik. Lássuk, hogyan!
Hozzávalók (1 adag/2 db)
- 2 db KOMETA Ínyenc Bécsi virsli
- 2 szelet kenyér
- 2 db tojás
- 2 ek majonéz
- 4 karika paradicsom
- 2 db salátalevél
- 1 ek olaj
- 1 tk vaj
- csipet só
Elkészítés
A virsliket vágjuk félbe, majd hosszában is vágjuk ketté, és egy felforrósított serpenyőben az olajon süssük szép pirosra.
A serpenyőt egy papírtörlővel töröljük ki, tegyük bele a vajat, és a kenyérszeletek mind a két oldalát pirítsuk meg.
A megpirított kenyérszeletek mellé tegyünk 4-4 db virslit, az egészet öntsük le a csipet sóval felvert tojásokkal. A virsliket kenjük meg majonézzel, tegyünk rá paradicsomot, salátát.
Középen vágjuk ketté, és a kenyérszeletes részre fordítsuk rá a virslis részt.
Kínálhatunk hozzá mártogatóst és friss zöldségeket.
Jó étvágyat!
