fbpx
május 21, 2024

Mutatós és finom is a Gastrohobbisok által megálmodott étel, amihez szinte biztos, hogy mindent megtalálunk egy átlagos konyhában, kamrában. Egy kis krumpli, valamilyen sonka, vagy felvágott (a mi esetünkben sült tarja) és egy kis sajt. Akár magában, akár egy kis friss zöldsalátával tálalhatjuk.

Hozzávalók

  • 45 dkg burgonya
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 3 tojás
  • 4 szelet Kometa Kemencés Sült Tarja
  • 4 szelet sajt
  • ízlés szerint só

Elkészítés

A burgonyát kockázzuk fel és enyhén sós vízben főzzük puhára.

Az apró kockákra vágott hagymát pirítsuk le.

A főtt, kihűlt burgonyát törjük össze, adjuk hozzá az előre lepirított hagymát és a felvert tojásokat. 

A massza felét terítsük egy serpenyőbe. Pakoljuk meg a szeletelt sült tarjával, tegyünk rá sajtot és fedjük be a maradék masszával. 

Mindkét oldalát süssük szép pirosra. Apróra vágott snidlinggel díszíthetjük.

Jó étvágyat!

Man and woman sitting on wall outdoors with blank arrow

Olasz Olívia

Az egészség megszállottja vagyok; imádok kirándulni, futni, kerékpározni, de a legújabb mozgásformákat is szívesen kipróbálom. Minden érdekel, amivel a testem karban tarthatom.

Olasz Olívia tovbábbi bejegyzéseit itt találod →